Wanhan Tavaratalo


Kiskotie 5, Ylivieska
puh. 0440-424701
Avoinna:
ma-pe 10:00 - 17:30
la 10:00 - 15:00
su 12:00 - 15:00

Myyntipaikan hinta on 20€/viikko (sis. alv.). Myyntiviikon aloituspäivä on maanantai, mutta voit tuoda tavarasi jo sunnuntaina. Viikon lopetuspäivä on lauantai.

Varaa myyntipaikkasi etukäteen kassalta tai puhelimitse. Ilmoitamme myyntipaikkasi numeron viimeistään aloitusta edeltävänä torstaina.

Paikkavarauksen pituutta ei tarvitse tietää etukäteen eikä jatkamisesta tarvitse meille ilmoittaa. Myyntipaikka on varattu sinulle niin pitkään kuin itse haluat (edellyttää viikkovuokrien maksamista).

Kun haluat lopettaa, ilmoita siitä meille viimeistään sen viikon keskiviikkona ennen kello 17:30. Tällöin sinun tulee hakea tavarasi viimeistään lauantaina pois.

Hinnoittele tavarat itse. Voit tulostaa valmiita lappuja yläpalkissa olevasta linkistä. Kirjoita pöytänumerosi ympyröitynä lapun vasempaan yläkulmaan. Lapun keskellä on hyvä olla lyhyt kuvaus tuotteesta (esim. punainen paita). Merkitse hinta selvästi lapun alareunaan. Suosittelemme laittamaan lapun taakse aloitusviikon numeron.

Kiinnitä hintalaput vaatteisiin mieluiten hakaneuloilla ja tavaroihin teipillä. Huomaathan, että tuot tavarasi myyntiin omalla vastuullasi. Emme ole vastuussa myytävistä tuotteista ilkivallan, rikkoutumisen, varkauden tai tulipalon sattuessa emmekä muissa vahinkotapauksissa.

Jos tavaroitasi jää kirppikselle myyntijaksosi loputtua ja niitä myydään, ilmoitamme myynnistä tekstiviestillä. Rahat tulee lunastaa kahden viikon kuluessa!

"Wanhalle" jääneitä myymättömiä tavaroita säilytämme kaksi viikkoa, jonka jälkeen lahjoitamme löytyneet tavarat hyväntekeväisyyteen. Näistä emme ilmoita, vaan sinun tulee itse käydä tarkistamassa tilanne.